Dom > Novosti > Sadržaj
Jedan brzi uvod da ulje raspori (inhalatore)
Jun 08, 2016

Jednostavno rečeno, u ovom kontekstu Difuzijaje proces koji se koristi da se raziđu uaroma eteričnih ulja. Metod koji se koristi u zavisnosti, miris možda popuni celu sobu ili možda samo daj prijatnu aromu onima u malom radijusu od Difuzer. Ako želite da vidite kako osnovne Difuzija radove bez mnogo alata, primenite kap ili dva tvoja omiljena eterična ulja na maramicu. Držite tkivo i postavite ga blizu fan, duvaj, ili neka jednostavno to i vidjeti kao tkivo kreće da ga oslobodi aromu tvoj omiljeni Etarsko ulje.


Ako tkivo eksperiment nije u potpunosti objasnio kako je difuzor radi, pokušajte drugi eksperiment koji će aktivirati aroma širom celu sobu. Za ovaj eksperiment, provri dva pehara vodu, a zatim dodajte 10 kapi tvog omiljenog Etarsko ulje u lonac sa vodom. Na paru, što je isparavanja iz vode, nosiće aroma Etarsko ulje širom si u sobi. Za razliku od tradicionalnih difuzor, međutim, aroma će trajati veoma poslednji put.


Za difuzor za eterična ulja radi mnogo kao tkivo i vrelu vodu sa tvoj omiljeni Etarsko ulje. Umesto toga, Difuzer radi na velikoj skali. Tkivo koje su aroma na veoma malom prostoru dok je difuzor generalno obezbediće aroma na širem području. To je korisno jer si jasno mogu da hodam okolo drzi maramicu ili ne nosi vrelu vodu ceo dan. Zato treba da naučiš o tradicionalnim Etarsko ulje raspršivačem.