Dom > Novosti > Sadržaj
Aroma raspori i pretinca, koja je razlika?
Jun 07, 2016


Aroma raspori– dostupan u različitim oblicima, oblika i veličine.Glavna svrha toga je da smanjim Etarsko ulje u vazduh za zdravstvene povlastice.Većina aroma raspori su dizajnirani da ispari mikro dobro magle, љirenje hladan vazduh kapljice efekat, rasprљiti i širi molekula vode u kombinaciji sa EO je. Ove kapljice vode veoma dobro povezem sa EO u vazduhu takoreći.

Aroma raspori predstavljaju izuzetno lak i efikasan način davanja za aromu u sobu, ali ima i mnogo više koristi da ih koristi.


(1) umanji bakterija, gljiva, kalup i neprijatne mirise.

(2) opušta um i telo; smanjuje napetost, anksioznost i stres.

(3) protiv AIDS-a sa tugom za upravljanje.

(4) poboljšava koncentraciju, sposobnosti i razmisljanju.

(5) pomaže vam da kontrolišete mentalni i fizički umor.


Humidifiers– ispari voda u vazduh.Povećanjem količine vlage u koju ste oblast.Pomoću ulja sa ovlaћivaи mogu često "raspasti" punu hranljive materije koje primate od eteričnih ulja zbog pristupa toplote. Dajem ti manje od 100% efekta.

Upozorenje: Uverite se tvog pretinca proizvedeni su za korištenje eteričnih ulja. Neki EO mogu izjeda malo plastike i stoga upropastiti tvoj aparat. Budi siguran da ti je sekretarica EO prijateljski.Humidifiers dodati vlagu samo pojedinačne sobe ili celu kuću. Raspori Dodavanje eteričnih ulja u lokalne mreže – mali lični prostor za domove, kancelarije, Banje, masaža terapeuti, kao i drugi.


Raspori koristite 100% čista terapeutska ulja. Humidifiers nemojte koristiti ulja, osim nekolicine dizajniran za bebe.
Par: ne

Sledeći: ne