Dom > Novosti > Sadržaj
Kako rade raspori aromaterapiju?
Jun 07, 2016

Postoji više tipova aromaterapiju raspori koji možete razmotriti, a sve na osnovu vaših potreba. Svima njima radim isti posao, međutim, postoje različiti načini da različite vrste aromaterapija raspori o procesu širenja molekule ulja kroz vazduh. Neki koriste toplotu, neki koriste navijača i neki koriste druge zanimljivije načine širenja aroma kroz sobu.

Neka #39; s detaljima različite vrste aromaterapija raspori to smatraj da je jedan.

Raspori aromaterapiju koja koristi toplotu raditi mnogo kao i svecu. Vrelina iz plamena ili električni vlakno slama obveznice od molekule eteričnih ulja, i dozvoljava im da se slobodno kreжu kroz sobu. Porediti ovaj i kako setio sam se radi, u koje obično ti #39; re nije u stanju da miris mnogo svecu kada Vik isn #39; t lit. Zapalite, i odjednom je u sobu oћivljava sa aroma. Takva je to sa raspršivačem aromaterapiju pogon na toplotu.

Električni ventilator aromaterapiju raspori su malo manje efikasna u širenju jak miris, kako god da oni imaju tendenciju da odradi dobar posao u širi slabija aroma širom veću sobu. Ove vrste raspori može biti malo skuplji nego drugi tipovi koji možda koriste samo plamen, za jednostavnog svrhu da to #39; s složeniji sistem i uzima novac za proizvodnju. Za one koji su zainteresovani za postati više ekološki sa njihovim potrebama za aromaterapiju, je li bolju ideju da se kloni električni tipovi i koristite difuzor koja koristi toplotu. Električni ventilator aromaterapiju raspori zar #39; t tiha, što može biti problem za neke ljude koji koristite aromaterapiju svrhe relaksacija.

Neki drugi oblik aromaterapija difuzor se zove poklon. Kada vi #39; re misli o tome kako radi poklon, razmislite o bocu parfema, i kako se to radi. Etarsko ulje je progurala mali ekran koji razbija ulje u manjim kapi. Kad nafta je zaglavio u pumpu, kapljice su prskali u dobro izmaglica u vazduh. Ovo je efikasan metod širenja je aroma širom sobu, međutim, za razliku od toplote ili pogon na ventilator aromaterapiju raspori, ova vrsta difuzor pridonosi manjom sobom da pokrije manji prostor.

Nadam se da ovaj članak ima razjasnili pitanja si možda imao o aromaterapiju raspori.