Dom > Novosti > Sadržaj
Kako da odaberem najbolje Difuzer eteričnih ulja?
Jun 07, 2016

Prijatan miris smirivanje eterična ulja su lako dostupni svim korisnicima. Ova mirisna i ponekad terapeutski ulja najčešće udaljene u sobu po upotrebi naEtarsko uljedifuzor. Raspori se kreću od jeftin tipovi trebalo da se raziđu miris da skupljiaroma terapijamodeli. Izbor najbolje Difuzer zavisi da li svoju planiranu upotrebu estetske ili terapeutski.

Љirenje eterična ulja u vazduh je popularan način da osvježite sobu, postavi sam volje i prikrili neprijatne mirise. Postoji nekoliko tipova raspori za ovu svrhu. Vecina su dovoljno jeftino za tebe kod jedan u svakoj prostoriji svoje kuće. Mnogi od njih koristite toplote za toplo ulje i oslobodi miris. Lagan čaj, miris loptu i električni grejaиe za su dobar izbor ako želite difuzor za eterična ulja u ove svrhe.


Svetlo Difuzer čaj koristi male sveću ispod posudu koja sadrži vodu i uklapa se tvoj omiljeni suštinski ulje. Kao tečnost se zagreje, miris je objavio u vazduh. Ovaj difuzor Etarsko ulje je jeftin, ali je otvoreni plamen ograničava koristi u praksi. Moramo biti oprezni ako imate dom sa ljubimce, male dece ili neko koristi kiseonik.

Grejaиe za električne ulja su lako upotrebljivi raspori. Oni se mogu koristiti sa ili bez vode, zavisno od toga koliko si jak želite aroma. Ovi bezbrižan jedinice su jednostavne i lake za čišćenje. Oni su dobra opcija ako je otvoreni plamen dovode do problema u vašem domaćinstvu.


Difuzor je odličan Etarsko ulje za upotrebu na malom prostoru lopta je na miris. To je prenosivi dodatne komponente, tako da može da se koristi u cilju prevazilaženja jak miris nigde nema električnu utičnicu. Ovaj model Niskobudžetna koristi miris jastučića koji može da se Osveži kada miris počinje da umanjim. To je sigurna alternativa ako imate zauzet domaćinstva gde neki drugi tip difuzor mogao biti prevrnuo slučajno.

Etarsko ulje raspori za terapeutsku upotrebu se razlikuju od njihove sobe-osveћivaи rođaci. Lož ulja terapijski razreda umanjuje njihove efikasnosti, tako da ove raspori radi bez generisanja toplote. Ventilator raspori i nebulizers su dve vrste terapijskih raspori.


Raspori ventilator javi se različite veličine koji se može koristiti u velikim ili malim razmacima. Miris je objavljen i rasprљio u sobi kad ventilator duva preko blok natopljen eteričnim uljima. Ako planirate da biste se prebacivali između različiti tipovi ulja za aromaterapiju, ti možeš to jednostavno menjanjem platformu za. Nema dostupnih baterije i dodatne komponente modela, pravi ovo je odličan difuzor za upotrebu na mestima na kojima postoji bez struje.


Ako je na metiaromaterapija tretmanje tvoj cilj, inhalaciju je najbolji izbor. Ovo je najkvalitetnija eterična ulja Difuzer i najskuplji. To je sposoban da brzo pružanje koncentrirani iznose od najboljih esencijalnih ulja u vazduh. Komoru za staklo prekriveno je uljem i pumpu pretvara u tecnost u isparenje. Ovo nije dobar izbor ako ti želja potpuna tišina, jer pumpe mogu biti bucno.