Dom > Novosti > Sadržaj
Kako ultrazvučni Aroma difuzor pomaže da se osveћim Up smrdljivu sobu?
Jun 08, 2016

U slučaju da ste zatvorili si sobi ili celu kuću potpuno za dan ili dva, onda ti možda sada bili svesni miris ispunjava svoju sobu. Ovo bi bilo zbog manje postrojenje za ventilaciju, kao i puno puta vreme čestica u hranu i druge prašine može kombinovati zajedno i otpustite smrdi.

Ovo može biti fatalno ako naiđete na isti svakog jutra, kada se probudite. Jednostavno rešenje za ovaj problem je da se osigura da sve svoje ventilations radi savršeno. Uklonite sve prozore i vrata i pusti vazduha u svoju sobu.
Freshen Smelly Room

Ali na duge staze, čak i ova praksa moglo izgledati fatalna i možda ćete morati da naći krajnje rešenje, koji će eliminirati smrdi u tvojoj sobi i na krajuosveћim kuća.

Difuzor je ultrazvučni aroma mogu doci u pomoc, kada je potrebno da osveћim svoju kucu sa Etarsko ulje. Postoje različite sorti difuzor koji su sada dostupni na tržištu. Ona nudi jednostavan i lak rad obrazac.

Ne treba se ultrazvučni difuzor?

Svrha ultrazvučni aroma difuzor je važan iz sledećih razloga:

  • Eliminisati miris u okruženju

  • Promovisanje opuštenosti i pogodnije okruženje

  • Kreirajte Zdravo okruzenje i istovremeno osveћim smrdljivu sobu

Kako ultrazvučni difuzor radovi?

Radni uzorak vrlo je jednostavno. Samo treba da se popuni ultrazvučni difuzor sa eteričnim uljem. Kada Difuzer je priključen na struju, ulje ispunjena unutra je pokvaren i oni su onda proizilazi iz u tvoju sobu. Kao ulje slome su napunile sobu i da i daljeOsveћi vazduh u sobi. Svežinu u vazduh ima tendenciju da nastavite u zavisnosti od količine nafte i koliko dugo je bio priključen na struju Difuzer. Ovo će na kraju pomoći smanjenje broja smrdi u svom domu, pravi jutro sveže.

Zašto je ultrazvuk najbolji izbor?

Iako postoje mnoge vrste raspori poput hladan vazduh difuzor, evaporative difuzor ili toplote difuzor najbolji izbor među njima je uvek ultrazvučni difuzor. Ultrazvučni raspori ne samoosveћim miris sobu, ali takođe u ponudi sa sledeće prednosti:

Raščlanjuje bilo koje vrste eteričnih ulja, bez obzira na njenu nestalnost ili viskoznosti

  • Veći kapacitet skladištenja

  • Pokriva velike površine u svom domu

  • Čini ga lako za upotrebu i još više rastvor za lakše čišćenje

  • Manji nivo buke

  • Viši vazduh zasićenost

  • Tajmer može biti uključenau određenim modelima

Kako se to koristi?

Da se napreduje sa koristeći difuzor je ultrazvučni aroma, potrebno je da prvo upoznam njenog funkcionisanja. Možete početi tako što ćete koristiti Difuzer za skoro pola sata dnevno. U određenim modelima možda morate koristiti Difuzer barem jednom u svakih 15 minuta za jedan sat. Takođe, postoje određene ulja brendove koji Obećaj trajnog miris skoro 24 sata. Ukoliko imate vikend zabavu onda možete zameniti ultrazvučni difuzor sa bilo koji drugi alternativni brendova.

Sledeci put, ti bi sada tvoj dom ili tvoja soba smrdi ili Podignite smEl onda uverite se da koristite ultrazvučni difuzor, koji je dom.