Dom > Novosti > Sadržaj
Razlog zbog kojeg ste odabrali raspori Etarsko ulje
Jun 07, 2016

Zdravo, pedere, znate šta je najpopularnija proizvoda na tržište? ---Etarsko ulje raspršivačem!

Pitajte me: Šta je jedan raspori Etarsko ulje?

Raspori aromaterapija eterična ulja su mali uređaji koji pošaljete Etarsko ulje elemente u vazduh. Ova omiljena za prečišćavanje vazduha je da koristite wellness pristup za primanje prednosti aromaterapiju.

1.AIC prečišćavanje

U diffusing jedinice nisu "mašina". Kosaиici je stroj. Ove jedinice su male, prenosne i extra je za čistu, proиiљжena vazduha, za uklanjanje duvanski dim i druge neprijatne mirise. Eterična ulja imaju antibakterijska i Antibakterijske komponente izvedena od majke prirode, divna biljka kraljevstvo u korist zdravlja sretan ljudi. Ništa bolje je nego u difuzor za љirenje eteričnih ulja u vazduh za vas za disanje.

2.Uklanjanje prašine

Raspori su ionizers. Negativnih jona privlače čestice prašine, alergene i drugih supstanci. Sa za difuzor, imaćete čistač vazduha. Raspori mogu da pomognem tim ljudima koji pate od alergije na prašinu, grinje, astme i drugih alergijska oboljenja.

3.Pomoći da se podigne raspoloženje i eliminisanje stresa

Određene etarska ulja su poznati da podignete nadole raspoloženje. Ova ulja i osloboditi stresa i blage depresije. Osetićete mirnije i opušteno pomoću eteričnih ulja sa ljupka difuzor.

4.Poboljšati imunitet

Kada kupujete za difuzor ulja, to znači da li će biti jačanje imunosistema diљuжi u elektrane prirodno i čisto blagotvorno ulja.

5.Cela soba miris

Ništa je više Apelujući onda kada ti bleji se obavijeni po slatko mirisne mirise. Jedan ultrazvučni difuzor će vam ovo učiniti, od jedinica koristi beznačajno elemente iz elektrane svojstava koje divno i elegantno distribuiraju širom u sobu.

6.Pretinca

Izloženi polen u vazduhu su ljudi ponekad osetljive ili alergična na njihove uticaje. Nosne alergije su jadni. Mukoza u nos postaje upaljene, i sluzokože je sakrio. Humidification mogu da pomognem. Difuzer gasi vlažan vazduh da ublažavaju simptome sa svojim dobro sprej magla. To mogu da uzdignu i vlaga do 40% više od trenutnog nivoa ambijent.

7.Uklanja faul mirise

Difuzer koristi uz tvoj omiljeni Etarsko ulje će ukloniti sinoć je sumnjivo miris dima mirise iz duvanskih proizvoda i li uvredljivo ili ustajali miris.

8.Cistotu eteričnih ulja

Jer ne greju eteričnim uljima, oni tvrde da njihova hemijska svojstva iz izvora iz kojeg su kreirani – priroda je najbolji biljke.

9.Nema otpada

Većina ulja raspori imati automatski ugasi funkcija. Ovo dozvoljava nema gubljenje tvoj eteričnim uljima po tome što ste ih koristili za njihovu svrhu i jedinice je sada zatvorena. Ako volelada koristite pun rezervoar, ugasi jedinice, a ulja će biti tu za sledeći put kada ga uključite. Ulja ne mogu ispariti u vazduhu.