80мл Диффусер Ароматхерапи Диффусер

80мл Диффусер Ароматхерапи Диффусер

Артикал: Преносиви Арома Диффусер УСБ СК023 Капацитет: 80мл Мист: Непрестано Максимално време: 6-8 сати Ефективна површина: Арома 10㎡, влажење 6㎡